Köszöntjük Tóth Norbertet, aki a mai naptól a gödöllői McDonald’s étteremvezetője. Beszélgettünk is vele az első munkanapján.
Norbi mekis karrierjét Budapesten 2007-ben diákként kezdte a Kerepesi úti McDonald’sban. Délutánonként és hétvégente, részmunkaidőben vállalt munkát éttermi dolgozóként, majd főállásban folytatta, miután elvégezte az iskolát. A karriert kínáló tréningrendszernek és Norbi kitartó munkájának köszönhetően az évek során egyre magasabb pozíciókban tevékenykedett, mígnem átvette a gödöllői étterem irányítását.
A mekiben soha nincs megállás, de azért sikerült elcsípnünk pár mondat erejéig.
Tarján Food: Szia Norbi! Köszöntünk a gödöllői mekis csapat nevében. Örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk! Milyen érzés új étteremben és étteremvezetői pozícióban megérkezni ide?
Tóth Norbert: Üdvözölök mindenkit, és először is nagyon köszönöm a fogadtatást! Jól esik a nyitott közösség, a munkatársak köszöntése, kedvessége. Megmondom őszintén reggel volt bennem némi izgalom, de ahogy megérkeztem és köszöntöttek a többiek, ott már nem volt kérdés, hogy ez is egy jó és izgalmas nap lesz.
A mai műszak nagyon sűrű lesz, ismerkedem a munkatársaimmal, a helyszínnel. Ez az étterem is a jövő élményét kínálja, kioszkos rendelési lehetőséggel, új konyhai struktúrával, mint a Kerepesi úti Meki, de azért szoknom kell.
A konzultánsommal átveszünk mindent pontról pontra és beindítjuk az általános folyamatokat. Lesz elég teendőm, nem fogok unatkozni – mosolyog.
Jó érzés, hogy új kihívásra találtam, hiszen több, mint 10 évnyi tapasztalattal a hátam mögött tudom kamatoztatni a megszerzett tudásomat és vezetni egy olyan éttermet, ami két évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit és nagyon szeretik a vendégek.
Várunk mindenkit nagy szeretettel vendégként vagy leendő munkatársként! Mekizzetek velünk Gödöllőn!